Начало

За нас

Проекти

Ресурси

Връзки

Спонсори

Контакти

 
English
 EN
Русский
 RU
   
 
 Меню
 Проекти  

Добре дошли в страницата на нашите проекти!

Тук
бихме желали да отбележим, че философията както на цялостната ни работа, така и по отношение разработването на проектите, се основава на базата на сътрудничеството и кооперирането с цел постигане на максимално най-високо качество при осъществяване на дейността!

Бихме се радвали да работим заедно с всеки, който би допринесъл според възможностите си или има креативни идеи относно разработването на даден проект.

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ "БГ ВОЛЕЙ"   МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ "ПРИМОРСКО" МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТУРНИР ПО БАСКЕТБОЛ "КИТЕН"

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ
"БГ ВОЛЕЙ"

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ "ПРИМОРСКО"

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТУРНИР ПО БАСКЕТБОЛ "КИТЕН-ПРИМОРСКО"

 
Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация (АФВСТАР) се включи в международен проект "Изследване функционалния капацитет и качеството на живот на хора над 55 годишна възраст". В проекта, под ръководството на професор Емилия Даракчиева-Калинова са включени  Канада, Аржентина, Франция и България.
                                                                                         

                                                                                         прочети ....

БЕЗПЛАТНА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА за училищни, детско-юношески и младежки спортни клубове и отбори
                                                                                                                                 прочети ....
 Реклама
 Благотворителност  
Предприета е кампания за набиране на средства за лечението на Мануела Горсова, която е в кома след предизвиканата от Максим Стависки катастрофа край Ропотамо на 5 август миналата година.
Желаещите да помогнат вече могат да изпращат SMS на кратък номер 1572 за мобилните оператори „Мобилтел” и „Глобул” и да дарят 1,20 лв. (с ДДС). Освен на телефон 1572 средства за лечението на 18-годишната Мануела Горсова могат да се превеждат и на 2 сметки на името на Мануела Красимирова Горсова, открити в Пиреос Банк, клон Витоша. Сметките са: BG 71PIRB80504601716534 – BGN и BG 12PIRB80504601716529 – EU.
повече: тук

Beijing 2008

Vancouver 2010

London 2012

Sochi 2014

International olympic committee

International Paralympic Committee

     apesdar-bg.blog.com

 

My statusSkype:
stefan.kinov

АФВСТАР  '2009®All rights reserved                              Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация