Начало

За нас

Проекти

Ресурси

Връзки

Спонсори

Контакти

 
English
 EN 
Русский
 RU
 

 За реклама и сътрудничество с нас

    Уважаеми спомоществователи, спонсори, партньори - подпомагайки нашата дейност и взаимодействайки си с нас в тази връзка, вие всъщност допринасяте за развитието и популяризирането на активният начин на живот, издигане престижа на заниманията със физическо възпитание и спорт сред подрастващите и останалата част от населението. Нека заедно с вас да наложим този вид занимания като жизненонеобходим и важен фактор за израстването и развитието на децата и младежите - бъдещите родители и движеща сила на нацията ни. Неслучайно ООН утвърди 2005 година като "Международна година на спорта и физическото възпитание", вкара в дневния си ред и отреди глобалната изключителна роля на заниманията с физическо възпитание и спорт като средство за превенция и профилактика на вредните зависимости, дискриманцията (полова, расова), насилието, както и като мощно средство за опазване и поддържане на мира! По този повод тогавашният генерален секретар на ООН, Кофи Анан, казва: “Спортът е универсален език, който може да сближава хората, независимо от техния произход, минало, религиозни вярвания или икономическо положение.

АФВСТАР е готова да си сътрудничи и да популяризира всеки от вас, който по някакъв начин успее да подпомогне дейността ни, не само чрез финансови средства, но и по всякакъв удобен за вас начин.
В тази връзка за нас ще бъде от изключителна полза ако успеете да ни подкрепите чрез:
  финансови средства - за осигуряване на награден фонд, медицинско подсигуряване, съдийско подсигуряване, транспорт, наем на спортни съоръжения и др. 
  спортни уреди и пособия (топки, мрежи, врати, баскетболни табла и кошове и др.) 
  награден фонд под формата на стоки - купи, медали, статуетки, спортни екипи, спортни уреди и пособия и др.
  канцеларски материали и офис услуги - за изработване и отпечатване на грамоти, съвместни рекламни материали със спомоществователи, интернет услуги, факс услуги и др. 
  от производители и вносители на хранителни стоки и напитки можем да приемем продукция с цел изхранване на участниците в нашите мероприятия
  преводачески и куриерски услуги, други услуги
  компютърна и офис-техника и консумативи
  всякакъв вид подпомагане, удобно за вас и вашата фирма (организация)

Предлагаме ви реклама и популяризиране навсякъде, където се отразяват нашите мероприятия, както и постоянна реклама на нашият уеб сайт www.apesdar-bg.org за определен срок на договаряне. Посещаемостта на сайта е от изключително голям диапазон, отчитайки и езиковият фактор - сайта от самото му създаване през 2006 година се предлага на 3 езика - български, английски, руски. Тук може да видите някои от държавите, от които се посещава нашият интернет сайт, като информацията е абсолютно достоверна и гарантирана (архивирана) от интернет хостинг компанията, където е поместен сайта, както и от WebCounter, където наскоро направихме регистрация с цел проследяване трафика и посещаемостта. Идеите ни за развитие на дейността, както и развитие на интернет ресурсите ни гарантират все по-увеличаващо се присъствие сред цялото население, а оттам и популяризиране на подпомагащите ни и партниращи организации, хора и др.

Банкови сметки на АФВСТАР:

В евро:
Банка ДСК, Благоевград
IBAN: BG25STSA93000012219215 / SWIFT: STSABGSF
АФВСТАР

В лева:
Банка ДСК, Благоевград
IBAN: BG70STSA93000012219084 / SWIFT: STSABGSF
АФВСТАР

 Реклама
 

Beijing 2008

Vancouver 2010

London 2012

Sochi 2014

International olympic committee

International Paralympic Committee

    ICQICQ: 172753098
За най-добра визуализация на сайта
моля използвайте Internet Explorer Свалете Internet Explorer
My statusSkype:
stefan.kinov

  АФВСТАР  '2008®All rights reserved                                             Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация