Начало

За нас

Проекти

Ресурси

Връзки

Спонсори

Контакти

 
English
 EN 
Русский
 RU
 

 Безплатна интернет страница

   В много голяма част от случаите на насилие, дискриминация, посягане към вредните зависимости (тютюнопушене, алкохол, наркотици), се дължат на желанието на децата и младежите да бъдат забелязани по някакъв начин, да се докажат пред връстниците си, да присъстват в новинарските хроники, да станат известни и т.н. Именно поради този факт ние решихме да дадем възможност за придобиване на известност на занимаващите се със спорт подрастващи, като по този начин се надяваме и сме убедени, че все повече и повече деца ще харесват да бъдат уважавани и популярни като спортисти, а не като присъстващи в черните новинарски хроники на печатните и електронни медии.
   За тази цел АФВСТАР предлага изработването на безплатни интернет страници на ученически, детско-юношески спортни клубове и отбори, танцови състави и други подобни ученически и детско-юношески формации и организации.

Някои уточнения към съдържанието:
1. Текстов и снимков материал
2. Графики, таблици, диаграми
3. В текстов вид е най-добре да се съдържа основна информация за клуба, основаване, кратък обзор за периода на съществуване, налични успехи от участия в състезания и други подобни събития, имената на членовете на клуба(отбора и т.н.), най-изявените от подрастващите, кратка информация и дати за отминали и предстоящи събития, контакти и адрес на клуба(отбора и т.н.) и др.
4. Снимков материал - по възможност с високо качество и разделителна способност, снимки на отбора и най-изявените и перспективни участници, лого на клуба(отбора и т.н.) и др.
5. Възможно е публикуването и на видео материал, който трябва да бъде предварително обработен, монтиран и т.н.
Поради огромният обем от данни и съдържание на интернет страниците, за момента предлагаме безплатно изработване и поддържане на една интернет страница за всеки един клуб(отбор и т.н.). При изявено желание за повече от една страница предлагаме изработване и поддържане срещу минимално заплащане на всяка една допълнителна страница, с което заплащане ще успяваме да подобрим и увеличим капацитета и възможностите на използваните от нас хостинг планове. При първа възможност за външно финансиране от спонсори, спомоществователи и/или дарители ние ще освободим от заплащане при разработването и поддържане дори на повече от една страница за всеки желаещ.


 

 Реклама
 

Beijing 2008

Vancouver 2010

London 2012

Sochi 2014

International olympic committee

International Paralympic Committee

    ICQICQ: 172753098
За най-добра визуализация на сайта
моля използвайте Internet Explorer Свалете Internet Explorer
My statusSkype:
stefan.kinov

  АФВСТАР  '2008®All rights reserved                                             Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация