Начало

За нас

Проекти

Ресурси

Връзки

Спонсори

Контакти

 
English
 EN 
Русский
 RU
 

 Работна среща

По време на провеждането на летните традиционни  международни детско-юношески спортни турнири в град Китен и  град Приморско, се състоя работна среща, на която присъстваха -  кметът на община Приморско инж.Димитър Димитров,  зам.председателят на Държавната агенция за младежта и  спорта(ДАМС) проф.д.п.н. Веселин Маргаритов, главен  експерт към ДАМС в град Бургас Георги Делчев, управителя  на Асоциацията за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация(АФВСТАР) Стефан Кинов, общински съветници от Община  Приморско, техническият директор на АФВСТАР Деян Господинов и др.
На тази среща инж.Димитров изказа готовността и желанието на община Приморско да развива спортната дейност на своята територия. Кметът показа на проф.Маргаритов и останалите гости новооткритата многофункционална спортна зала, в която могат да се практикуват различни видове спорт - баскетбол, волейбол, футбол, хандбал и др. Непосредствено до залата е изграден и увеселителен аквапарк, също с подкрепата на общинското ръководство. Зам.-председателят на ДАМС остана видимо доволен от свършената работа по отношение изграждането на модерната многофункционална зала и изрази надежда, че тя ще може да посреща спортни състезания не само през летният сезон, а и целогодишно. На тази работна среща беше затвърдено сътрудничеството между АФВСТАР, ДАМС и Община Приморско по отношение развитието на детско-юношеския и младежки спорт, спорта за всички, а така също и за налагането на южната черноморска община като център за спорт и отдих не само през летните дни, но и през цялата година.

Отляво надясно: Стефан Кинов, инж.Д.Димитров, Дико Шурелов(общ.съветник), проф.В.Маргаритов, Георги Делчев

 

   
 Реклама
 

Beijing 2008

Vancouver 2010

London 2012

Sochi 2014

International olympic committee

International Paralympic Committee

    ICQICQ: 172753098
За най-добра визуализация на сайта
моля използвайте Internet Explorer Свалете Internet Explorer
My statusSkype:
stefan.kinov

  АФВСТАР  '2008®All rights reserved                                             Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация